OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatelem této webové stránky je Dominik Hnízdo, Nerudova 1721, Hranice 753 01 (dále jen „Správce“), ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává níže vypsané osobní údaje.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel aplikace Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
  • poskytovatel webhostingu, společnost ONEsolution s.r.o., se sídlem Cejl 82/58, Zábrdovice, 602 00 Brno, IČ: 277 10 335.

Nástroje a služby

Správce bude v případě využití nástroje poskytovaného touto webovou stránkou (například nástroj WHOIS domény) zpracovávat následující údaje:

  • IP adresa

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.
IP adresa bude zpracovávána maximálně po dobu 7 kalendářních dnů od použití nástroje.
Souhlas můžete prodloužit každým opakovaným použitím nástroje.
Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu (viz. níže).

Zpracování osobních údajů a Vaše práva

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Dožadovat se svých práv (dotaz, požadavek, …) můžete pouze na oficiální e-mailové adrese Správce, kterou je e-mailová adresa dominik.hnizdo@gmail.com.
Na zodpovězení Vašeho požadavku nebo dotazu si vyhrazujeme 14 kalendářních dnů.